vivre


Soms zijn er van die hele mooie en kleinschalige projecten die wat extra's hebben. HSB Bouw ontwikkelde op de rand van Aalsmeer/Amstelveen 9 unieke vrijstaande villa's. Prachtig vormgegeven huizen op een populaire locatie. Wij bedachten de naam: Vivre. En maakten een prachtig boek waarin de bijzondere woningen volledig tot hun recht komen. 

Een verkoopboek dat bijna net zo mooi is als de huizen die erin staan. Beleving, verbeelding en heel weinig tekst. 

De Groene Linten


De wijk Parkwijk wordt in fases gerenoveerd en omgetoverd in De Groene Linten. Een wijk waar je groen, ruim en comfortabel kunt wonen. Voor drie fases hebben wij een frisse projectstijl ontwikkeld. Elke fase heeft een andere groene kleur die duidelijk herkenbaar is als onderdeel van De Groene Linten. 

Marquise


In Purmerend wordt flink gebouwd. Marquise is het meest opvallende en luxueuze gebouw in het gebied de Kroon in de nieuwe wijk Kop West. Wat je noemt een kroonjuweel met unieke leefruimten door de terrasgewijze opbouw van het complex. 

 

 

De grafische stijl en teksten reflecteren de luxe die het gebouw biedt. Ieder woningtype heeft een unieke edelsteennaam. Stuk voor stuk juweeltjes om in te wonen. 

Ratio Design maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe de website wordt gebruikt.