Ratio Design BV
Kruisweg 70
2011 LG Haarlem

023 542 24 72
info@ratiodesign.nl
Plan je route

LinkedIn

KvK Haarlem 34098251
BTW NL817390704B01
IBAN NL97 RABO 0303 0652 06

Even bellen?
023 542 24 72

Sluit contact

Pittige humus met rucola

naar beneden

Pittige humus

Kwam hier per toeval op tafel. En is nu niet meer weg te denken. We werken samen, lunchen samen en ontdekken samen. Met onze relaties. Dan leer je elkaar goed kennen en weet je wat voor vlees je in de kuip hebt. Of in ons geval: humus. Maar neem gerust een keer iets anders mee, het kan zo maar in de smaak vallen.

Anno 1996

Nog niet zo oud als het pand waar je ons kunt vinden, maar met ruim 20 jaar op de teller gelukkig al wel behoorlijk volwassen. We draaien lang genoeg mee om te weten wat er te koop is en wat werkt. Aan de andere kant zijn we nog jong en leergierig genoeg om te weten waar de wereld van design & communicatie vandaag de dag om draait. En anders zoeken we het wel uit.

Pand aan de Kruisweg Haarlem

Meerdere gezichten

Hier in huis en thuis. Grafisch ontwerper, internet designer of merkstrateeg. Allemaal leuk en aardig, maar hier is iedereen ook telefoniste, receptioniste, projectmanager en keukenhulp. Je begrijpt het al. Werken bij Ratio Design betekent dat je meer laat zien dan creatief talent alleen. Eigenlijk net zoals thuis. Waar we ook meerdere gezichten hebben. NGF jeugdcoach, trotse vader, lieve moeder of foodfreak.

Glas in Lood in Haarlem
Studio
Robert aan het werk
Planbord Ratio Design

Geen ruis

Direct om de tafel met de mensen die je nodig hebt. Merkstrategie bouw je met een strateeg. En een goede campagne wil je graag direct samen met een creatief optuigen. Korte lijnen en een hands-on werkwijze kenmerkt onze flexibele instelling. De kortste route naar resultaat. Dat werkt.

Ratio Design team
Ons werk
RD logo

Weten wat ons dagelijks beweegt? Ga naar Vers
Achtergrond Ratio Design raakt